Håp for Sassuolo – slo Inter for annen gang

Kristian Thorstvedt i duell med Inter-spiller Davide Frattesi. Sassuolo slo seriemester Inter for annen gang denne sesongen og tente håp om å overleve i Serie A. Foto: Gianni Santandreas, LaPresse via AP / NTB
Kristian Thorstvedt i duell med Inter-spiller Davide Frattesi. Sassuolo slo seriemester Inter for annen gang denne sesongen og tente håp om å overleve i Serie A. Foto: Gianni Santandreas, LaPresse via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sassuolo er eneste lag som har slått seriemester Inter i Serie A denne sesongen. Lørdag skjedde det igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristian Thorstvedt og hans lagkamerater halte i land 1-0-seier på hjemmebane, og nestjumboen har dermed kontakt med lagene på rett side av nedrykksstriden.

Armand Lauriente scoret med et direkteskudd i det 20. minutt. Det holdt til å gi Sassuolo den første seieren på sju kamper. Det påførte Inter det første serietapet siden Sassuolos seier på San Siro i september.

– Vi hadde ikke rett inngang til kampen. Vi prøvde å justere, men vi skapte for lite, sa Inter-trener Simone Inzaghi til Sky.

Lautaro Martínez trodde han hadde utlignet rett før pause, men hans mål ble annullert for offside. Argentineren topper måljegerlista i Serie A, men han har stått stille på 23 mål siden februar.

Thorstvedt var den eneste av Sassuolos tre nordmenn som startet lørdag. Han ble byttet ut etter en snau time. Marcus Holmgren Pedersen og Emil Konradsen Ceïde var ubenyttede reserver.

Sassuolo har bare fortapte Salernitana bak seg på tabellen, men det er bare to poeng opp til tre lag som alle er på rett side av streken. De andre i nedrykksstriden har imidlertid en kamp mindre spilt.

Tre kamper gjenstår for Sassuolo.