Else Kåss Furuseths utkårede Tommy Johansen jobber for Stein Erik Hagen

Else Kåss Furuseth og Tommy Johansen giftet seg i Oslo Spektrum lørdag. De er derimot fortsatt ikke offisielt gift.
Else Kåss Furuseth og Tommy Johansen giftet seg i Oslo Spektrum lørdag. De er derimot fortsatt ikke offisielt gift. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kokken fra Sandefjord har jobbet for Hagen-familien i over 30 år. Nå er han gift med komiker Else Kåss Furuseth. Eller, det er ikke helt offisielt ennå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag kunne omtrent 7000 publikum se komiker Else Kåss Furuseth (42) gifte seg med sin utkårede Tommy Johansen (49) fra Sandefjord.

Musiker og tidligere prest Bjørn Eidsvåg stilte som seremonimester, og begge sa sitt ja. Men overfor VG understreker Eidsvåg at seansen ikke var en vielse, og at han ikke var der som en vigselsmann.

Se video: Hvor nøyaktig er NRK-serien «Makta»?

Datet på TV

VG har også kontaktet bryllupsarrangør Monkberry, som bekrefter at seremonien ikke var juridisk bindende.

Det bekrefter også bruden selv i en SMS til avisen:

– Nå skal Tommy få lande, også setter vi oss på 18-trikken og får gjennomført de siste formalitetene i sentrum. Det har gått i et rasende tempo her, og to gjøglere som oss tar alltid konfettien først!

Det var før jul at komikeren på Instagram annonserte at hun skulle gifte seg. Datoen og lokalet var bestilt, men hun manglet ektemannen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjennom talkshowet sitt «Else!» på TVNorge har seerne kunnet følge komikerens jakt på en ektemann, og kokken Tommy fra Sandefjord var en av de mulige utkårede seerne kunne se komikeren date.

Jobber for milliardær

Men kokken hadde ikke meldt seg på opplegget selv. Det var det datteren til milliardæren Stein Erik Hagen (67), Caroline Marie Hagen Kjos (40), som hadde gjort. Kokken fra Sandefjord jobber nemlig for Hagen-familien, og det har han gjort i over 30 år.

Det avslører Hagen selv overfor Dagbladet Børsen.

– Dette synes vi i familien er fantastisk hyggelig. Vi gleder oss stort. Tommy har arbeidet hjemme hos oss i cirka 30 år, og han er å regne som en av familien, sier Hagen.

Milliardæren kaller Johansen en av sine nærmeste medarbeidere, og skryter videre hemningsløst av kokken.

– Tommy er alltid blid. Han er elskverdigheten selv. Ingen oppgave er for stor til å løses. Det er aldri nei i hans munn. Så for å si det kort og greit: Alle elsker Tommy!