Jon Bon Jovi fortsatt ikke på talefot med Richie Sambora – er med i samme dokuserie

Bon Jovi er snart klar med ny plate og en ny dokumentarserie for strømming. Foto: Universal Music Norway / Handout / NTB
Bon Jovi er snart klar med ny plate og en ny dokumentarserie for strømming. Foto: Universal Music Norway / Handout / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Veteranrockerne i Bon Jovi er i full gang med å feire 40-årsjubileet til debutplaten. Denne uken kom både singel – og en ny dokumentarserie.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag var det festivalpremiere for «Thank You, Good Night, The Bon Jovi Story» under SXSW i Austin, Texas. Der stilte bandet i sin nåværende utgave på rød løper.

Dokumentarserien i fire deler vil ha strømmepremiere i slutten av april på strømmetjenesten til Disney og er den første viet Bon Jovi. Den er ifølge TT laget med fullt samarbeid fra både tidligere og nåværende medlemmer – inklusive Richie Sambora, som er å se i serien.

Men Jon Bon Jovi er fortsatt ikke på talefot med Sambora, som brått forlot bandet da de var på turné i 2013, og røper at det ikke var noen kontakt i forbindelse med dokumentarinnspillingen heller.

– Ikke et ord. De intervjuet Richie i London, og jeg var ikke til stede og hadde ingenting med det å gjøre. Vi har ikke kontakt fordi han ikke er medlem av organisasjonen lenger, uttalte Bon Jovi til Ultimate Classic Rock.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

7. juni slipper Bon Jovi sitt studioalbum nummer 16, kalt «Forever». En ny singel med pekepinn om hva som er i vente kom denne uken, kalt «Legendary».

– Med denne platen vender vi tilbake til gleden. Fra å skrive låtene til innspillingsprosessen, så er dette skru-opp-lyden, feelgood-Bon Jovi, lyder det fra frontmannen selv.

I dokumentaren røper han at måtte operere sine overanstrengte stemmebånd i 2022. Om det blir noen turné i kjølvannet av platen er opp til helingsprosessen, som fortsatt pågår.

– Jeg vil gjerne turnere til neste år, men er fortsatt i ferd med å komme meg etter et større inngrep, sa han til en radiostasjon i Boston.