Russisk 82-åring til Vladimir Putin: – Dra til helvete

Den 82 år gamle russiske kvinnen delte sin misnøye på åpen gate.
Den 82 år gamle russiske kvinnen delte sin misnøye på åpen gate. Foto: X
Artikkelen fortsetter under annonsen

En video av en eldre russisk kvinne som deler sin frustrasjon over den russiske presidenten Vladimir Putin, har blitt sett nesten 2 millioner ganger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det nærmer seg toårsdagen for krigen mellom Russland og Ukraina, og den pågående konflikten fortsetter å gå hardt ut over skjebnen til millioner av mennesker.

Ifølge Newsweek fortsetter Russland å bruke stadig mer penger på krigen i Ukraina, ettersom krigsinnsatsen tapper resten av landets økonomi for ressurser, sier Alexandra Prokopenko, tidligere tjenesteperson i den russiske sentralbanken.

Se video: Går berserk bak rattet: – Herregud!

Dette har skapt misnøye blant deler av den russiske befolkningen.

På X deler Anton Gerashchenko, rådgiver for Ukrainas innenriksminister, en video som skal vise en eldre russisk kvinne dele sin frustrasjon over Putin i den pågående krigen.

– Jeg ville bedt han om å dra til helvete! Ja, med den situasjonen vi er i nå, er det ikke noe annet å gjøre, ingenting. Skjønner du? sier kvinnen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha blitt spurt om hvordan hun ville endret den nåværende situasjonen hvis hun var president, svarer hun:

– Jeg vet ikke hvordan jeg ville gjort det. Det er vanskelig å snakke om noe som helst nå. Det er vanskelig når alt står på null.

– Jeg er 82 år. Så mye har jeg vært gjennom. Jeg har vært gjennom krigen, jeg vet hvor sulten jeg var. Jeg er like sulten nå. Det fantes ingenting den gangen. Vi ga hverandre mat, hjalp hverandre og ga hverandre mat. Nå er det nok av mat i butikkene, og vi er alle sultne.