Fire drept da rallybil krasjet inn blant publikum

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire mennesker mistet livet og flere andre ble skadd da en bil skled av veien og krasjet inn blant tilskuere under et rallyløp i Ungarn søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge lokalt politi er det ennå ikke klart hvorfor kjøretøyet, som deltok i det to dager lange Esztergom Nyerges-rallyet i Nord-Ungarn, kjørte av veien.

Ulykken skjedde mellom byene Labatlan og Bajot og førte til at minst fire mennesker døde og sju ble skadd, opplyser politiet ifølge nyhetsbyråene AFP og AP.

– Åtte ambulanser og fire redningshelikoptre kom til stedet. Dessverre kunne ikke livet til fire personer reddes, skriver den nasjonale ambulansetjenesten til den ungarske TV-kanalen RTL.

– Ett barn er livstruende skadet, én person er alvorlig skadet og seks personer. inkludert et barn, ble fraktet til sykehus for lettere skader, står det videre.

Kata Répa, pressesjefen for løpet, har uttalt til kanalen at man ikke vil kommentere detaljene rundt ulykken før ambulanse- og politirapportene er ferdige, ettersom de ønsker å forsikre seg om at det kun gis korrekt og offisiell informasjon.

En etterforskning er igangsatt i forbindelse med hendelsen, og konkurransen ble umiddelbart stanset etter ulykken.