Bahareh Letnes og Per Sandberg: – Ja, vi ønsker oss barn

– Vi er sammen 24 timer i døgnet. Hvor mange par bruker så mye tid sammen. Vi blir faktisk aldri lei av hverandre. Det er egentlig ganske imponerende, sier Bahareh Letnes, her sammen med Per Sandberg i puben Grand Bar i Halden.
– Vi er sammen 24 timer i døgnet. Hvor mange par bruker så mye tid sammen. Vi blir faktisk aldri lei av hverandre. Det er egentlig ganske imponerende, sier Bahareh Letnes, her sammen med Per Sandberg i puben Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjendisparet har realisert drømmen om å åpne bar og restaurant. Nå forteller de åpent om ambisjonene i privatlivet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I et nytt intervju med KK snakker Bahareh Letnes og Per Sandberg om fremtidsplanene.

– Ja, vi ønsker oss barn. Men vi vet ikke hvordan. Jeg føler ikke at jeg er klar for å bli mor ennå. Men jeg har lyst til å bli mor. Det er planen, forteller Bahareh Letnes.

Hun er selv tante til ikke mindre enn 13 barn, men har foreløpig ingen selv.

– Ingen trodde at forholdet ville vare

Da paret ble sammen i 2018 var det flere som var skeptiske.

– De var så raskt ute med å dømme. Ingen trodde på oss, og ingen trodde at forholdet ville vare. Vi elsker hverandre fortsatt like mye, følelsene er bare blitt sterkere, fordi vi er blitt enda bedre kjent. Dette er faktisk mitt lengste forhold, forteller hun.

Bahareh Letnes er tannhelsesekretær og forretningskvinne med iransk opphav. Hun kom fra Iran til Norge som tenåring, men fikk tre avslag på søknad om asyl. Deretter ble hun tvangsreturnert til Iran.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ettersom hun manglet de riktige papirene ble hun sendt tilbake til Norge. Da hun sto i fare for å bli tvangsgiftet i Iran, fikk hun innvilget varig opphold i Norge.

Deltager i flere populære TV-program

Etter at hun ble sammen med Frp-politikeren Per Sandberg i 2018 har hun deltatt i flere populære TV-program, blant annet «Skal vi danse» og «Charterfeber». Bahareh er også en av deltakerne under årets sesong av «Camp Kulinaris».

Paret har også vært utsatt for alvorlige trusler, men har kommet seg gjennom dette.

– Vi har levd med ulike trusler mot oss de siste årene, fortalte Sandberg da det sto på som verst vinteren 2020.

– Vi er sammen 24 timer i døgnet

Samme år åpnet de en bar i Halden, hvor de også har bosatt seg. Før jul ble baren utsatt for innbrudd og hærverk. Nå planlegger paret et nytt serveringskonsept.

Selv om de tilbringer det meste av døgnet sammen, både på jobb og privat, trives de godt med det.

– Vi er sammen 24 timer i døgnet. Hvor mange par bruker så mye tid sammen. Vi blir faktisk aldri lei av hverandre. Det er egentlig ganske imponerende, oppsummerer Bahareh Letnes til KK.