Gåte avlyser MGP-konsert etter dødsfall

Gåte vant MGP-finalen og representerer dermed Norge i Eurovision. Bandet blir imidlertid ikke å se på Eurovision Night på Rockefeller lørdag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB
Gåte vant MGP-finalen og representerer dermed Norge i Eurovision. Bandet blir imidlertid ikke å se på Eurovision Night på Rockefeller lørdag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

For første gang i Norge arrangeres Eurovision Night, men konserten lørdag kveld går uten bandet Gåte, som har avlyst på grunn av et dødsfall.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er Nordic Music Celebration som presenterer en kveld med nordiske og internasjonale artister tilknyttet Eurovision Song Contest.

En rekke tidligere norske deltakere i Melodi Grand Prix skal være med på konserten. Blant annet deltar duoen Marcus og Martinus, som skal representere Sverige under Eurovision-finalen i Malmö i mai.

Gåte, som skal representere Norge i Eurovision, har avlyst sin deltakelse lørdag etter et dødsfall i et av bandmedlemmenes familie. Det opplyser arrangøren i et Facebook-innlegg.

Programleder Marte Stokstad leder arrangementet.