
Oppskrift: Fargerike 17. mai-desserter som frister

Imponer med fargerike og friske desserter til 17. mai-feiringen. Opplysningskontoret for frukt og grønt gir deg de beste tipsene til en god avslutning på måltidet.
OPPSKRIFT: Årets 17.mai knytter vi forventinger til, etter 2 år med restriksjoner og bortfall av barnetog, kan vi endelig glede oss til hurraropene fra spente barnemunner mens de svinger det norske flagget og roper stolt: hipp, hipp hurra for Norge og Grunnloven.
Dette må feires og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) gir deg i en pressemelding tips til fargerike og friske desserter til den store dagen.

Det skal ikke mye til for å kose seg og oppleve en god 17. mai!
Aftenposten har spådd opp mot 30 varmegrader på nasjonaldagen , så det kan passe med hjemmelaget is i flere farger. Is er godt, og med frukt og bær smaker det enda bedre.
Bli inspirert av disse fargerike og enkle dessertene til maifesten:
Forfriskende dessert til 17.mai
Oppskrift: Minipavlova

Oppskrift: Eton mess

Frisk trefarget lollipop til store og små
Oppskrift: Pavlova med frisk frukt og bær

Pavlova med frisk frukt og bær
