Mindreårig knivstukket på vei til skolen i Moss – mann i 50-årene pågrepet

– Jeg er dypt sjokkert over å ha fått høre at en elev ble knivstukket på vei til skolen i dag tidlig, sier ordfører i Moss, Simen Nord.
– Jeg er dypt sjokkert over å ha fått høre at en elev ble knivstukket på vei til skolen i dag tidlig, sier ordfører i Moss, Simen Nord. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mindreårig gutt er knivstukket i Moss, men vedkommende framstår ikke som kritisk skadd. Politiet sier knivstikkingen virker tilfeldig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En person er påført knivskader. Vedkommende er våken, men fremstår ikke som kritisk skadd. Vi har pågrepet en gjerningsperson som kjøres til arrest. Politiet har kontroll på stedet, og vi har startet etterforskning, skriver operasjonsleder Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt i en melding til mediene.

Skjermdump fra Moss Avis
Skjermdump fra Moss Avis

Personen som ble knivstukket, var en mindreårig gutt, den siktede er en mann i 50-årene.

– Trolig har fornærmede vært på vei til skolen da hendelsen fant sted. Per nå kjenner vi ikke til at det er noen kjent relasjon mellom fornærmede og siktede, fortsetter Mjøsund.

Operasjonslederen sier at de fikk melding om hendelsen klokken 8.34. Gutten er påført flere kutt- eller stikkskader og er under behandling på Kalnes sykehus.

– Dette fremstår tilfeldig. Det er ikke normalt det som har skjedd her. Vi har ingen indikasjon på at mannen var ruspåvirket, men det vil en mulig legesjekk vise etter hvert, sier politiets innsatsleder Anders Strømsæther til Moss Avis.

Ordføreren i Moss, Simen Nord, sier til VG at han reagerte med sjokk over hendelsen.

– Jeg er dypt sjokkert over å ha fått høre at en elev ble knivstukket på vei til skolen i dag tidlig, forteller Nord til avisen.

Voldshendelsen skjedde i området Grindvoll/Innfartsveien.

Saken oppdateres